Rasti-Lukko avasi hiihtokauden menestyksekkäästi

16.1.2016

16 nuoren hiihtäjän osallistuminen kisoihin on jo hieno saavutus, etenkin kun mitalisijoituksille ylsi peräti 10 hiihtäjää !

Junnu cupin ensimmäinen osakilpailu käytiin kireässä pakkasessa Sastamalassa Viikin hiihtostadiniolla lauantaina 16.1. Kilpailuun osallistui 16 nuorta hiihtäjää Rasti-Lukosta. Peräti kymmenen hiihtäjää sijoittui mitalisijoille niin että oman sarjan voittoon ylsi joukosta kolme junnua: sarjassa pojat 6v Lukas Heinonen,  tytöt 7v Anni Rohila ja tytöt 11v Kerttu Siivonen. Sarjassaan toiselle sijalle sijoittuivat pojat 7 v Niklas Lehtinen, pojat 9 v Luukas Lehtinen, tytöt 11 v Emmi Patrikainen. Kolmansille sijoille sijoittuivat pojat 8 vuotta sarjassa Matias Tiira, tytöt 9 v Eerika Lohtander, tytöt 10 v MIlja Tiira, pojat 11 v Juhana Siivonen.

Hyviä hiihtoja esittivät sarjoissa tytöt 7 v Jenny Sköld (5.), pojat 9 v Tomas Heinonen (4.),  pojat 10 v Niilo Siivonen (9. ),  tytöt 11 v Sini Hyörtti (8.), pojat 12 v Miro Honkaniemi (7.),  tytöt 12 v Ilona Lohtander (10.)