Uusi kotisivu on avattu

20.3.2015

Kotisivujen uusintaprojekti saavutti merkittävän virstanpylvään kun sivusto avattiin julkiseen käyttöön 20.3.2015

Rasti-Lukon kotisivujen uusinta käynnistettiin 2014 vuoden puolella ja uudesta alustasta päätettiin tammikuussa 2015. Käyttöönotossa tähdättiin julkaisuun ennen kevätkansallisia kisoja (12.4.2015) - Tässä sitä ollaan! 23 päivää kisoihin ja uudet sivut ovat nyt käytössämme!

Uusinnan tärkeimpänä tavoitteina oli mahdollistaa aktiivinen tiedottaminen sekä seuran sisällä että julkisesti. Tekninen valmius tähän on nyt luotu sillä kotisivujen ylläpito on vaivatonta ja helppoa ja käyttöoikeuksia voidaan lisätä tarpeen mukaan.

Rasti-Lukon jäsenenä sinulla on käytössäsi ”jäsensivut” joissa voit osallistua mm. seuran jäsenten väliseen keskusteluun. Saat käyttöoikeudet sivustolle kun täytät tietosi ”jäseneksi” sivustolta löytyvälle lomakkeelle. Lomakkeen tiedoista muodostuu samalla uusi jäsenrekisteri ja toivommekin että mahdollisimman moni rastilukkolainen päivittäisi yhteystietonsa tämän lomakkeen avulla.

Sivusto tarjoaa myös muita hallintoa helpottavia toimintoja kuten laskutuksen hoito. Näihin uusiin toimintoihin siirrytään vaiheittain. Sivulla on myös erillinen alue hallitustyötä varten jossa hallinnoimme mm. johtoryhmien pöytäkirjoja, talousasioita, sopimuksia ja avustushakemusia.

Toivomme että Rasti-Lukon kannustajat ja yhteistyökumppanit löytävät sivujen kautta yhteistyötä kehittäviä mahdollisuuksia.

Voit jatkossa vaivattomasti ottaa yhteyttä Rasti-Lukkoon sivustolla olevan ”ota yhteyttä” lomakkeen kautta.

Sivustojen kaikki osat eivät ole vielä täysin valmiina mutta asiat kehittyvät varmasti kokemuksen kautta. Kaikki kehitysehdotukset liittyivät ne sitten uuteen sivustoomme tai Rasti-Lukon toimintaan yleisesti ovat tervetulleita. ”ota yhteyttä” lomakkeen avulla voit antaa palautettasi.

Lopuksi haluan esittää suuret kiitokset kotisivujen kanssa hienoa pohjatyötä tehneelle ryhmälle: Jussi Heino, Liisa Snellman, Timo Nurmi ja Hanna Vanhatalo (Groov Communications)

 

Keväisin terveisin,

Tommi Nyman

Rasti-Lukko, pj.