Hippokoulun kesäleiri 9.-10.7. Pölläkari

10.7.2015

Leiri paketissa, tuloksia julkaistu, löytötavaraa

Lähes 50 päinen joukko hippokoululaisia, vanhempia ja ohjaajia viettivät pari päivää laatuaikaa Pölläkarissa. Molempina päivinä suunnistettiin yksi varsinainen suunnistustreeni. Lisäksi tehtiin pihakarttaa, pidettiin leiriolympialaiset ja tietysti uitiin, syötiin makkaraa ja saunottiin. Leirijohto kiittää osallistujia ja antaa erikoismaininnan Timille, Iirolle ja Aleksille suuresta panoksesta nuorten viihdyttämisessä erilaisten vanhojen hyvien pihaleikkien muodossa.

Löytötavarana Ferrarin lippis ja sininen sadetakki jonkinmoisen naamiokissan naamoilla höystettynä. Lisäksi jonnekin hävisi yksi Justuksen frisbeegolf-kiekko, vinkkejä olinpaikasta otetaan mielellään vastaan.

Leiriolympialaisten voittajajoukkue julkaistaan ja palkitaan viimeistään syyskauden ensimmäisessä varsinaisessa hippotreenissä.

Leiriläiset pääsivät myös koekaniiniksi. Molempina päivinä oli maastossa sama siimari. Vain kiertosuunta ja rastien paikat vaihtuivat. Koe todettiin onnistuneeksi ja voidaan suositella toistekin käytettäviksi. Toki vaatii hieman tavallista enemmän paneutumista ratamestarilta. Alla tulokset ja karttaotokset RR-radoista.

 

  

Liitteet