Rasti-Lukko onnistui Halikko-viestissä

21.10.2017

Liisi Hentonen oli yksi Rasti-Lukon onnistujista. Hän vei viestiä neljännellä osuudella.
Liisi Hentonen oli yksi Rasti-Lukon onnistujista. Hän vei viestiä neljännellä osuudella.

Tasainen suorittaminen ja onnistuneet osuusjärjestykset toivat parannusta viime vuoden sijoitukseen.

Rasti-Lukon suunnistajat jatkoivat onnistuneiden seuraviestien sarjaansa lauantaina Halikko-viestissä Salossa.

RaLu sijoittui 15-henkisessä viestissä sijalle 22. Tulos on kuusi pykälää parempi kuin viime vuonna.

Aurinkoisessa säässä käydyssä kilpailussa Rasti-Lukon salaisuus menestykseen oli hyvä henki ja onnistuneet osuusjärjestykset.

Parin viikon takaisen 25manna-viestin tapaan myös Halikko-viestissä on osuuksia, joilla suunnistaa useampi viestinviejä kerrallaan. Neljän kolmihenkisen yhteisosuuden jälkeen rastilukkolaisten ero toisiinsa oli minimaalinen, mikä on merkki onnistuneesta järjestyksestä.

Mieltä lämmitti myös paikallisvastustaja Porin Rastikarhujen voittaminen. Porilaisten sijoitus oli 28:s.

Viestin voitti varsinaissuomalainen MS Parma, jolle RaLu jäi noin 44 minuuttia. Toinen oli Hiidenkiertäjät Lohjalta ja kolmas Paimion Rasti.

Rasti-Lukon joukkueessa suunnistivat: 1. osuus: Kimmo Mieskoski, 2. osuus: Juho Lehtimäki, Mika Pihala, Janne Uusi-Pietilä, 3. osuus: Miki Niemensivu, Alina Siivonen, Jami Kallioniemi, 4. osuus: Mika Silander, Marika Heinikangas, Liisi Hentonen, 5. osuus: Jyri Kyllästinen, Jyrki Kaunismäki, Janne Kallioniemi, 14. osuus: Jasmiina Rantala ja 15. osuus: Timi Niemensivu.

Viestin yhteydessä suunnistetussa lasten Halikko-juoksussa nähtiin kaksi rastilukkolaista. Inka Kyllästinen oli D13-sarjassa seitsemäs ja Justus Kallioniemi H12-sarjassa kymmenes.