Rasti-Lukon hiihtäjillä räväkkä kauden aloitus: Neljä ykkössijaa Vahterusringin harjoitushiihdoista

19.11.2017

Lukas Heinonen, Tomas Heinonen ja Anni Rohila toivat kultaa Rasti-Lukolle.
Myös Olga Kauko pääsi tuulettamaan voittoa.

Tomas Heinonen, Anni Rohila, Olga Kauko ja Lukas Heinonen olivat sarjojensa voittajia.

Rasti-Lukon hiihtäjät aloittelivat kisakauttaan sunnuntaina Uudenkaupungin hiihtoputkessa Vahterusringillä.

Kalannin Vankan järjestämässä vapaan hiihtotavan harjoituskilpailussa Rasti-Lukko saavutti neljä voittoa.

12-vuotiaiden poikien yhdeksän hiihtäjän sarjassa ykköseksi lykki Tomas Heinonen. 3 kilometrin kisa sujui aikaan 9.32. Seuratoveri Aleksi Ahlfors oli kolmas 12 sekuntia perässä.

Anni Rohila voitti 10-vuotiaiden tyttöjen 2 kilometrin kisan ajalla 6.23. Kakkoseksi jäänyt Pargas IF:n Theresia Johansson hävisi peräti 34 sekuntia.

8-vuotiaiden sarjoissa sekä pojissa että tytöissä nähtiin rastilukkolainen voittaja. 1 kilometrin mittaisen tyttöjen kilpailun voitti Olga Kauko ajalla 4.22. Pojissa voittaja oli Lukas Heinonen ajalla 3.23, matkana oli pojissakin 1 kilometri.

14-vuotiaiden tyttöjen 3 kilometrillä rastilukkolaiset Emmi Patrikainen ja Sini Hyörtti olivat viides ja kuudes. Samanikäisten poikien 5 kilometrin kisassa Juhana Siivonen oli neljäs. Maria Hyörtti oli 16-vuotiaiden tyttöjen vitosella kolmas.