Palkintosijoja Rasti-Lukolle piirikunnallisista Vahterus-hiihdoista

16.12.2017

Olga Kauko sai voittajana nousta korkeimmalle korokkeelle. Toinen rastilukkolainen Mia Haapavuori Olgan vasemmalla puolella.
Emmi Patrikainen ja Sini Hyörtti pääsivät lähelle mitalisijoja.
Juhana Siivonen palkintopallista heti seuraavana oikealla. Hän oli sarjansa viides.
RaLun tytöt poseerasivat palkintojenjaon jälkeen vielä iloisina yhteiskuvassa.
Maria Hyörtti kuvassa oikealla. Hän oli sarjansa kolmas.

Uudenkaupungin hiihtoputkessa käydyssä kisassa kolme rastilukkolaista pääsi mitalin makuun.

Rasti-Lukon hiihtäjät edustivat jälleen menestyksekkäästi seuran värejä Kalannin Vankan piirikunnallisissa Vahterus-hiihdoissa.

Uudenkaupungin Vahterusring-hiihtoputkessa käydyssä perinteisen hiihtotavan kisassa kilpaili yhteensä kuusi rastilukkolaista.

8-vuotiaissa tytöissä kilometrin matkalla voiton nappasi Olga Kauko ajalla 4.39. RaLun riemukkaan kaksoisvoiton täydensi Mia Haapavuori jääden vain 11 sekuntia Olgalle.

Maria Hyörtti oli pronssilla 16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Viiden kilometrin matka sujui aikaan 18.52.

14-vuotiaiden tyttöjen kolmella kilometrillä Emmi Patrikainen oli neljäs ajalla 11.04 ja Sini Hyörtti viides ajalla 13.39. Juhana Siivonen oli 14-vuotiaiden poikien viidellä kilometrillä viides ajalla 18.08.

Kaikki tulokset pdf-muodossa Kalannin Vankan nettisivuilla.