Sunnuntaina suunnistetaan Rauman talvirasteilla Äijänsuon ympäristössä

18.1.2018

Sunnuntaina päästään taas spekuloimaan kisan jälkeen. Kuva edellisiltä talvirasteilta.
Sunnuntaina päästään taas spekuloimaan kisan jälkeen. Kuva edellisiltä talvirasteilta.

Pidemmällä radalla päästään maistamaan sprinttisuunnistusta ja metsäsuunnistusta, lyhyemmässä kuljetaan pääosin metsässä.

Rasti-Lukon järjestämät Rauman talvirastit suunnistetaan sunnuntaina 21.1. Äijänsuon talviharjoitteluhallilla (Teollisuuskatu 19). Opastus paikalle on Hankkarintieltä ja Teollisuuskadulta.

Suunnistamaan pääsee aikavälillä 11-12. Maali suljetaan noin klo 13.

Tarjolla on kaksi rataa: 5 km ja 3 km. Pidemmällä radalla on aluksi sprinttiosuus ja lopuksi metsäsuunnistusta. Lyhyempi rata kulkee pääosin metsässä.

Kartan mittakaava on molemmilla radoilla 1: 4000 ja se on osittain sprinttisuunnistuskartta. Muista sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet ja huomioi myös kielletyiksi merkityt alueet!

Radoilla on myös käytettävä Hankkarintien alikulkutunneleita niissä kohdin, kun ne on merkitty kulkureitiksi. Liikennettä on huomioitava muutoinkin!

Huomioitavaa: Suunnistusnautinnon takaamiseksi kartan saa vasta lähtöhetkellä!

Osallistumismaksu suoritetaan ensin Rauman talviharjoitteluhallin sisällä, jonka jälkeen suunnistaja siirtyy hallin ulkopuolella olevalle lähtöpaikalle.

Lähtöjärjestelyistä kerrotaan tarkemmin tapahtumapaikalla. Kaikki osallistujat pyritään lähettämään mahdollisimman soljuvaan tahtiin suoritustaan tekemään.