Eerika Lohtander voitti Ankkurirasteilla D12-sarjan.
Ilona Lohtander oli D14-sarjan kakkonen.

Ankkurirasteilta tuli jo kaksi palkintopallisijaa Rasti-Lukolle.

Suunnistuksen kevätkausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja lumet Etelä-Suomessa ovat lähes täysin sulaneet.

Kuluneena viikonloppuna kisailtiin perjantaina Helsingissä Salming-Sprint, lauantaina Paimiossa Silja-rastit ja sunnuntaina Salossa Ankkurirastit.

Salming-Sprintissä Tomas Snellman ja Jasmiina Rantala kokeilivat vauhtiaan EM-näyttökilpailussa. Tomas oli miesten eliitissä 71:s. Jassun kohtaloksi koitui hylkäys, kun hän juoksi vahingossa tienylityksessä reittiä merkanneen tötsän väärältä puolelta.

Silja-Rasteilla nähtiin jo runsaasti rastilukkolaisia, yhteensä 16. Ilona Lohtanderin neljäs sija D14-sarjassa oli rastilukkolaisittain paras sijoitus.

Tero Heinikangas oli H40-sarjan viides ja Miki Niemensivu kuudes H14-sarjassa. Kaikki tulokset tästä linkistä.

Ankkurirasteilla päästiinkin jo tuulettamaan mitalisijoja. Lohtanderin siskoksista Eerika voitti D12-sarjan ja Ilona oli kakkonen D14-sarjassa!

Myös seitsemän muuta rastilukkolaista esiintyi edukseen Ankkurirasteilla. Jasmiina Rantala juoksi jälleen naisten sarjassa, tällä kertaa eliitti B -sarjassa ollen 23:s. Reija Kallioniemi oli D40-sarjan viides, Justus Kallioniemi H12-sarjan 11:s, Aleksi Lohtander H18-sarjan 13:s, Jami Kallioniemi H14-sarjan 19:s, Tomas Snellman H21A-sarjan 20:s ja Erkki Pulkkinen H60-sarjan 20:s.

Myös viikko sitten kisailtiin. Turun kevätkeskarilla Aleksi Lohtander voitti H18-sarjan ja Ilona Lohtander D14-sarjan. Eerika Lohtander oli D12-sarjan toinen ja Jyrki Kaunismäki puristi H40-sarjassa kolmanneksi.