Rastilukkolaisia kilpailemassa eri puolilla Suomea suksilla ja suunnistusmaastoissa

21.4.2018

Saariselällä Kultapullohiihdoissa tuli tänään lauantaina kaksi voittoa. Espoossa FinnSpring-suunnistuksissa Jasmiina Rantala ylsi nuorten eliittisarjassa kakkoseksi.

Tänä viikonloppuna rastilukkolaisia on nähty kilpailemassa sekä hiihdossa että suunnistuksessa.

Inarin Saariselällä Kultapullokisat alkoivat perjantaina viesteillä. Lukas Heinonen ja Olga Kauko hiihtivät M10-sarjassa seitsemänneksi. Tomas Heinonen ja Anni Rohila olivat M12-sarjan kuudensia. Kovia suorituksia kaikilta!

Tänään lauantaina Juutuan Rajaseutuhiihdossa Anni ja Lukas nappasivat voitot, Olga oli kolmas ja Tomas kuudes.

Hiihdot jatkuvat sunnuntaina henkilökohtaisella Kultapullokisalla.

Suunnistuksen puolella kilpailtiin tänään Espoon Korpilammella FinnSpringin henkilökohtainen kisa.

Jasmiina Rantala ylsi D20E-sarjan kakkoseksi.

– Lopussa iski aika paha väsy ja tein yhteensä yli 3 minuuttia pummia, mutta muuten meni hyvin, Jassu kommentoi suoritustaan.

H18E-sarjassa Aleksi Lohtander (21:s) ja Timi Niemensivu (67:s) eivät onnistuneet ihan toivotulla tavalla. 18- ja 16-vuotiaiden sarjoissa annettiin näyttöjä nuorten EM-kilpailuihin.

14-vuotiaista Miki Niemensivu ja Ilona Lohtander saavuttivat molemmat sarjoissaan seitsemännen sijan.

Muiden rastilukkolaisten sijoitukset: Erkki Pulkkinen H60A 27:s, Kalle Virtanen H70A 44:s, Roni Niemensivu H13 33:s ja Kimmo Mieskoski H21EB kesk.