Rasti-Lukon miehistö yllätti

19.6.2018

Vuosituhannen 2. paras sijoitus täysin puskista

Hiljaa kai hyvä tulee, mutta kun olen niin ylpeä joukkuekavereistani niin pakko hieman hehkuttaa -janne k-

Olihan meillä pari hyvää junioria, mutta ei paperilla nyt kauhean suurta spektaakkelia ollut luvassa.

Aleksi aloitti mainiosti ja Forssan kohdalla oli tunnelma kohdillaan kun Timpan ja Kimmon kanssa kohti kisakeskusta ajeltiin. Väliajoista pukkasi tietoa Mikaelin hyvästä jatkosta ja alkoi yllekirjoittanutta jo hieman jännittämään. Olin varautunut että olemme kolmen osuuden jälkeen  sen tavalliset tunnin kärjen perässä sijan 200+ tienoilla, mutta nyt jotenkin kaikki natsasi. Onneksi olin ottanut pyörän autoon mukaan ettei paniikki ihan iskenyt.

Tuulisuojalla totesin, että kohtahan tässä tulee kiire kun piti vielä suunnistuspaitakin ostaa kotiinjääneen tilalle...

No vaihtopuomille toki hyvin ehdin todetakseni, että viesti on vartin etuajassa kuten mekin. Puoli tuntia auringon nousuun ja minä ikänäköisenä ilman lamppua!! Muutama väli meni ihan OK kunnes lasit huurtui ja käänteisraamatullisesti pimeyshän siinä tuli, eikä mikään valkeus. Viiden minuutin virheen jälkeen osasin seisahtua aukeilla ja valoisilla paikoilla lukemaan karttaa ja sompailin jotenkin osin tuurilla kohtuullisesti pois.

Loppujengi veti sitten todella hienoja suorituksia ja lopputuloksena sijoitus ihan top 100:n tienoille todellisella luomuporukalla. HYVÄ ME!