Rasti-Lukon kakkosjoukkue 49:s Nuorten Jukolassa

18.8.2018


Ykkösjoukkueen kohtalona oli hylkäys. Kakkos- ja kolmosjoukkueet tekivät nousujohteiset suoritukset.

Rasti-Lukon saalis tämän vuoden Nuorten Jukolassa oli 49:s ja 115:s sija sekä hylätty suoritus.

Parhaan sijoituksen Saarijärven Kusiaismäeltä toi RaLun kakkosjoukkue, joka petrasi roimasti viime vuoden sijoitustaan ja oli peräti 49:s.

Aloitusosuuden jälkeen RaLu 2 oli sijalla 97, ja sen jälkeen jokainen viestinviejä nosti joukkueen sijoitusta.

Joukkueen onnistuneista suorituksista kertoo se, että jokainen viestinviejä oli osuussijoituksissa 100 parhaan joukossa ja viisi juoksijaa ylsi 50 parhaan joukkoon.

Kolmososuuden Eerika Lohtander oli osuudellaan hienosti 32. ja ankkuriosuudella joukkueensa 50 joukkoon hilannut Timi Niemensivu 34:s.

Kakkosjoukkueen tulosparannus oli lähes uskomaton, sillä viime vuonna RaLu 2 oli 93:s.

RaLu 2 suunnisti järjestyksessä: Eerik Lehtimäki, Roni Niemensivu, Eerika Lohtander, Justus Kallioniemi, Aino-Maria Lehtimäki, Alina Siivonen ja Timi Niemensivu.

Kolmosjoukkueessa nähtiin paljon upeita suorituksia. Moni suunnistaja joutui ikäänsä vanhempien osuudelle, mutta kaikki selviytyivät urakastaan kunnialla. Viime vuoden sijoitus 129 parani 14:llä pykälällä.

Nuori ykkösjoukkue aloitti lupaavasti, ja taistelu viestin alkupään osuuksilla 20 parhaan joukossa. Valitettavasti kolmososuuden viestinviejä kävi loppupäässä osuuttaan väärällä rastilla.

Kaikki tänä vuonna Rasti-Lukon riveissä Nuorten Jukolassa suunnistaneet nuoret voivat ikänsä puolesta osallistua viestiin myös ensi vuonna. Suurin osa vieläpä samalla osuudella kuin tänä vuonna! 

Tulevaisuus näyttää siis entistäkin kirkkaammalta, ja ensi vuoden Turun Nuorten Jukolan areena odottaa rastilukkolaisia.