Jasmiina Rantala toi RaLulle plaketin SM-pitkältä – "Ei riitä sujuvuus yhtään mihinkään"

26.8.2018

Jassu oli Mikkelin Neitvuoren rankoissa maastoissa seitsemäs. Helena Mannervesi oli D70-sarjassa kymmenes.

Jasmiina Rantala oli parhaana rastilukkolaisena 7:s SM-pitkällä Mikkelin Neitvuorella.

Jassu käytti D20-sarjan 7,9 kilometrin rataan aikaa 1.09.42, ja hävisi voittaja Amy Nymalmille vajaat 8 minuuttia. Mitaliin jäi eroa noin neljä ja puoli minuuttia.

–Vire oli ihan hyvä, mutta jäin yhdellä reitinvalinnalla 4,5 minuuttia, ja loput 3,5 minuuttia epäsujuvalla suunnistuksella. Ei siis riitä sujuvuus ja mikroreitinvalintojen toteutus yhtään mihinkään, Jassu kommentoi suoritustaan.

Helena Mannervesi oli hienosti 10:s D70-sarjassa. Helenan sarjassa plaketit jaettiin kuudelle parhaalle, ja hän jäi kuudennesta sijasta reilut neljä minuuttia.

Reija Kallioniemi ylsi D40-sarjan sijalle 18. H18-sarjassa Timi Niemensivu oli 30:s ja Aleksi Lohtander 34:s. Erkki Pulkkinen oli H60-sarjan 39:s ja Simo Mannervesi suunnisti H70-sarjan B-finaalin seitsemänneksi.