Jassulle mestaruus KLL-viestistä, Rauma-kolmikko suunnisti neljänneksi

1.9.2018

Mäkelänrinteen urheilulukiossa opiskeleva Rantala juhli kahden mitalin kisoja.

Rasti-Lukon Jasmiina Rantala juhli mestaruutta Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskisoissa lauantaina Sipoossa.

Mäkelänrinteen urheilulukiossa Helsingissä opiskeleva Jassu oli avausosuudella vanhimpien sarjassa eli C-sarjassa Helsingin ykkösjoukkueessa. Muut viestinviejät olivat Ville Mannonen ja Topias Niemi.

Märskyläisten päivä C-sarjassa oli täydellinen, sillä Helsingin kakkos- ja kolmosjoukkueet kahmivat loput palkintokorokesijoitukset. 

D-sarjassa eli sekasarjassa Raumaa edusti kaksi rastilukkolaisista koostuvaa joukkuetta. Ykkösjoukkue Jami Kallioniemi, Eerika Lohtander ja Aleksi Lohtander punnersi neljänneksi. Kaikille joukkueen jäsenille plakettisija oli KLL-viikonlopun toinen.

Kakkosjoukkue Maria Hyörtti, Roni Niemensivu ja Ilona Lohtander oli sekin hienosti kymmenes. 

KLL:n suunnistusmestaruuskisojen viestissä on viisi sarjaa. Jokaisessa sarjassa joukkueen jäseninä pitää olla vähintään yksi tyttö ja yksi poika. A-sarja on 13-vuotiaille ja nuoremmille, B-sarja 15-vuotiaille ja nuoremmille ja C-sarja 20-vuotiaille ja nuoremmille.

D-sarjassa joukkueessa on yksi suunnistaja kustakin aiemmin mainitusta ikäluokasta.

E-sarjassa puolestaan kaksi ensimmäistä osuutta ovat rastireittiosuuksia, jotka on tarkoitettu 10-vuotiaille ja nuoremmille. Viimeinen osuus on 11-vuotiaiden ja nuorempien tukireitti.

KLL-viestin tulokset