Vanha Rauma Sprintti -verkkosivusto on avattu – valmistautuminen kevään sprinttisuunnistuksen superviikonloppuun on täydessä käynnissä

16.1.2019


Nettisivusto www.vanharaumasprintti.fi kokoaa tiedot SM-sprinttiviestistä, Vanha Rauma Sprintistä ja sprinttisuunnistuksen näyttökilpailuista.

Rasti-Lukko on avannut www.vanharaumasprintti.fi -nettisivuston. Sivustolle kootaan tietoa 18.–19.5.2019 järjestettävästä sprinttisuunnistuksen superviikonlopusta.

Tuolloin Rasti-Lukko järjestää lauantaina 18.5. sprinttisuunnistuksen näyttökilpailun aikuisten maailmancupiin ja nuorten MM- ja EM-kisoihin, sekä sunnuntaina 19.5. SM-sprinttiviestin ja avoimen sprinttisuunnistustapahtuman Vanha Rauma Sprintin.

Kilpailuiden yksityiskohtaiset tiedot löytyvät myös Rasti-Lukon kotisivuilta suunnistuksen kilpailut-osiosta, mutta vanharaumasprintti.fi-sivulta saat kätevästi yleistä tietoa kaikkiin kisoihin liityen.

Tervetuloa seuraamaan Vanha Rauma Sprintin ja sprinttisuunnistuksen superviikonlopun tapahtumia www.vanharaumasprintti.fi -sivustolle! 

Sivu löytyy täältä: http://www.vanharaumasprintti.fi/