Anni Rohilalle pronssia Koululiikuntaliiton mestaruushiihdoissa!

22.2.2020

Anni hiihtää normaalisti vielä N11-sarjassa, mutta saavutti KLL-pronssin lauantaina N12-sarjasssa.

Rasti-Lukon hiihtäjä Anni Rohila ylsi pronssille lauantaina Koululiikuntaliiton (KLL) mestaruushiihdoissa Kalajoella.

Raumaa KLL:n kisoissa edustavalle Annille mitali tuli tiukan kamppaillun jälkeen. Anni oli N12-sarjan 2,3 kilometrin vapaan hiihtotavan kolmas ajalla 7.13,5 ja hävisi sarjan voittaneelle Jyväskylän Olivia Puraselle vain 4,2 sekuntia. Hopeasta Anni jäi 1,4 sekuntia, ja neljänneksi sijoittunut puolestaan jäi Annista vain 1,4 sekuntia.

Anni hiihtää normaalisti N11-sarjassa, mutta KLL:n mestaruuskisoissa hän osallistui kisojen nuorimpien sarjaan eli N12-sarjaan.

Anni kuvaili Facebook-profiilissaan kisaa raskaaksi. Olosuhteet olivat vetiset ja rankat.

Rasti-Lukosta mukana olivat myös N13-sarjassa Nelli Mäenpää (15:s) ja Ida Mäenpää (21:s), M13-sarjassa Aleksi Ahlfors (23:s) sekä M15-sarjassa Juhana Siivonen (37:s). Kaikki muut edustivat KLL:n kisoissa Raumaa, Juhana Euraa.

Kisa saatiin hiihdettyä kunnialla loppuun, vaikka Kalajoellakin lumi on jo kaikonnut maastosta kokonaan. Kilpailumatkoja lyhennettiin, ja sunnuntaina vuorossa oleva kisa muutettiin tuomarineuvoston päätöksellä perinteisen kisasta vapaan tyylin kisaksi.

Sunnuntaina kaikilla muilla paitsi M16-sarjalla on matkana 2,3 kilometriä vapaalla hiihtotyylillä. M16-sarja kiertää ladun kahdesti, joten heidän matkansa on 4,6 kilomtetriä.

Tulokset: KISASIVUJEN TULOSPALVELU