Rasti-Lukon Kevätkansalliset siirtyvät ja kuntosuunnistuskauden alku lykkääntyy

13.3.2020

Kaikki Suunnistusliiton alaiset kansalliset kilpailut perutaan 30.4. saakka. Rasti-Lukko lykkää myös Länsi-Suomi -kuntosuunnistuskauden alkua liiton ohjeistuksen mukaisesti.

Kaikki Suomen Suunnistusliiton alaiset kansalliset kilpailut perutaan 30.4. saakka. Tästä syystä myös 13.4. kilpailluiksi kaavailtuja Rasti-Lukon Kevätkansallisia ei suunnisteta ainakaan alkuperäisenä ajankohtana. Rasti-Lukko tiedottaa kansallisten tarkemmasta kohtalosta myöhemmin.

Liiton suosituksen mukaisesti myös kuntosuunnistuskauden alkua lykätään. Rasti-Lukon järjestämiä Länsi-Suomi -rasteja ei pidetä 30.4. saakka. Rasti-Lukko kartoittaa mahdollisuutta kuntorastien toisenlaiseen järjestelyyn huhtikuun aikana.

Rasti-Lukolla on kiintorastit Petäjäksessä ja Lähdepellolla. Kiintorastikarttoja saa toistaiseksi Rauman palvelukeskus Pyyrmanista. Pyyrmaaniin kehotetaan ottamaan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse (palvelupiste@rauma.fi) tai puhelimitse 02 834 5000 ja välttämään fyysistä asiointia.

Suunnistusliiton tiedote: https://www.suunnistusliitto.fi/2020/03/koronaviruksen-vaikutukset-maajoukkueiden-toimintaan-seka-kansalliseen-kilpailukalenteriin/