RaLu hienosti palkintosijalle Nuorten Jukolassa!

15.8.2020Rasti-Lukko pääsi Nuorten Jukolan palkintojenjakoon ensi kertaa sitten vuoden 2009.

Rasti-Lukko suunnisti palkintosijoille eli 15 parhaan joukkoon Nuorten Jukolassa Mikkelissä. Lopullinen sijoitus oli 14:s. RaLu on viimeksi päässyt Nuorten Jukolan palkintojenjakoon vuonna 2009, joten onnistuminen oli hieno ja odotettu.

Tänä vuonna RaLun joukkueessa suunnistivat Ilona Lohtander, Jami Kallioniemi, Aino-Maria Lehtimäki, Eerika Lohtander, Justus Kallioniemi, Maria Hyörtti ja Miki Niemensivu. Joukkue pysyi viisi osuutta tasaisesti sijoilla 23-35, ja kahdella viimeisellä osuudella Maria ja Miki nostivat raumalaiset 15 parhaan joukkoon.

Myös RaLun kakkosjoukkue suunnisti hyvin ollen 78:s. Joukkueessa suunnistivat Inka Kyllästinen, Anni Ahlfors, Antti Lehtimäki, Saana Sulonen, Eliel Hakanen, Sini Hyörtti ja Roni Niemensivu.

Nuorten Jukolan 2020 voitti kirkkonummelainen Lynx. Toinen oli Tampereen Pyrintö ja kolmas Tampereen Koovee. Varsinaissuomalaisista joukkueista paras oli MS Parma kymmenennellä sijallaan ja satakuntalaisista Ulvilan Ura, joka oli 13:s ja vain 37 sekuntia Rasti-Lukkoa ennen maalissa.

Tulokset: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/nj2020_nj/nj/lopputulokset/?muoto=taulukko