Kalevi Eilulle SM-kultaa ja Ilona Lohtanderille hopeaa!

30.8.2020

Suunnistuksen SM-keskimatkat suunnistettiin Jyväskylän Korpilahdella.

Rasti-Lukon Kalevi Eilu suunnisti H80-sarjan kultaa SM-keskimatkalla Jyväskylän Korpilahdella. Suomen mestaruus heltisi tiukan kisan jälkeen 11 sekunnin erolla kakkoseksi tulleeseen Kimito Sportföreningenin Bengt Holmströmiin.

D16-sarjassa RaLun Ilona Lohtander suunnisti SM-hopealle. Nuorten EM-kisoihin vastikään valittu Ilona jäi voittaja Salla Isoherrasesta (Lynx) reilun minuutin.

Hyvin sijoittuivat myös Helena Mannervesi D70-sarjassa ollen seitsemäs ja H75-sarjassa Kalle Virtanen kymmenennellä sijallaan. Eilun kanssa samassa H80-sarjassa suunnistanut Markku Lehmuskallio oli 17:s.

H16-sarjan pojat Miki Niemensivu ja Jami Kallioniemi olivat 18:s ja 26:s. H15-sarjassa Justus Kallioniemi oli 35:s. Janne Kallioniemi oli H45-sarjan 26:s ja H70-sarjassa Simo Mannervesi oli 42:s.

D15-sarjan B-finaalissa Inka Kyllästinen onnistui hyvin ja oli toinen. Erkki Pulkkinen oli H65-sarjan B-finaalin viides, samoin kuin Maria Hyörtti D18B:ssä. Sini Hyörtti oli D15B:ssä 31:s ja Ville Mustonen H15B:ssä 27:s. Ainoa pääsarjan osallistujamme Kimmo Mieskoski oli H21B2-sarjan 11:s.

Entinen rastilukkolainen Marika Teini suunnisti naisten pääsarjassa väkevästi ollen toinen.