Neljä mitalia suunnistuksen SM-pitkältä Rasti-Lukolle!

13.9.2020

Markku Lehmuskallio ja Kalevi Eilu ottivat kaksoisvoiton H80-sarjassa. Pronssille ylsivät Ilona Lohtander D16-sarjassa ja Raija Nurmi D75-sarjassa.

Rasti-Lukon saalis sunnuntaina suunnistuksen SM-pitkältä Siikaisista oli neljä mitalia.

Markku Lehmuskallio ja Kalevi Eilu ottivat kaksoisvoiton H80-sarjassa. Markku käytti 3,11 kilometrin matkaan aikaa 43.02, ja Kalevi hävisi hänelle 3 minuuttia ja 40 sekuntia. Kalevi jatkoi syksyn mitalisarjaansa, sillä SM-keskimatkalla hän voitti kultaa.

Pronssille ylsivät D16-sarjassa Ilona Lohtander ja D75-sarjassa Raija Nurmi. Ilonan aika 6,5 kilometrin radalla oli 1.00.44 ja hän hävisi voittaja Salla Isoherraselle reilut 8 ja puoli minuuttia. Myös Ilonalle mitali oli syksyn toinen, kun hän saavutti hopeaa SM-keskimatkalla. Raijan 3 kilometrin taipaleella Siikaisten vaativissa maastoissa kului noin tunti, kun voittaja Tuulikki Karvinen selvisi reilulla 51 minuutilla.

Kymmenen parhaan joukkoon suunnistivat myös Margit Suomela (D65, 7:s), Helena Mannervesi (D70, 7:s) ja Inka Kyllästinen (D15, 10:s).