SM-viikonloppu toi RaLulle kultamitalin viestissä!

20.9.2020

D70-sarjan joukkue Raija Nurmi, Helena Mannervesi ja Margit Suomela suunnisti voittoon Pöytyän SM-viestissä.

Rasti-Lukon D70-sarjan joukkue suunnisti mestaruuteen SM-viestissä Pöytyällä sunnuntaina. Joukkueessa suunnistivat Raija Nurmi, Helena Mannervesi ja Margit Suomela.

Suomela nosti Rasti-Lukon värit voittoon ankkuriosuudella viestin ylivoimaisesti nopeimmalla osuusajalla. Kakkoseksi sijoittunut Hämeenlinnan Suunnistajat jäi lopulta yli kahdeksan minuutin päähän.

SM-viestissä H16-sarjan Miki Niemensivu, Roni Niemensivu ja Jami Kallioniemi taistelivat sijalle 11. Plakettisija eli kymmenen parhaan joukkoon sijoittuminen jäi lopulta vain 56 sekunnin päähän. H45-sarjan joukkue Tero Heinikangas, Janne Kallioniemi ja Jyri Kyllästinen oli 20:s. D16-sarjassa Inka Kyllästinen, Sini Hyörtti ja Aino-Maria Lehtimäki päätyivät sijalle 21.

SM-VIESTIN TULOKSET

Lauantaina Salon SM-sprintissä RaLulle ei herunut mitaleita. Lähimmäksi pääsivät Helena Mannervesi D70-sarjassa kuudennella sijallaan ja Lassi Virtanen kovatasoisessa H45-sarjassa seitsemännellä sijallaan.

H16-sarjassa Miki Niemensivu oli pitkään jopa mitalitaistelussa, mutta virhe radan loppupäässä maksoi sekunteja, ja Miki oli lopulta 13:s.

20 parhaan joukkoon pääsivät myös: Roni Niemensivu 14:s H15, Ilona Lohtander 15:s D16, Aino-Maria Lehtimäki 16:s D14, Jami Kallioniemi 19:s H16 ja Justus Kallioniemi 20:s H14.

Kimmo Mieskoski puolestaan poimi nimiinsä miesten B2-finaalin voiton.

SM-SPRINTIN TULOKSET