Rasti-Lukon Anni Rohila hopealle Koululiikuntaliiton SM-kilpailuissa

19.2.2022

Rasti-Lukon hiihtäjät olivat vauhdissa Rantasalmella lauantaina.

Rasti-Lukon hiihtäjä Anni Rohila otti hopeaa Koululiikuntaliiton SM-kilpailuissa lauantaina Rantasalmella. KLL:n SM-kisoissa hiihdettiin lauantaina perinteisen kisat.

Raumaa edustanut Anni oli N13-sarjan 3 kilometrin kisassa kakkonen Janakkalan Venla Mennalan jälkeen. Anni jäi kultamitalisijasta vain 6 sekuntia. Samassa sarjassa Annin kanssa RaLun ja Rauman Venla Ahtiainen oli 30:s.

RaLun hiihtäjistä kärklsijoja hätyytteli myös Raumaa edustanut Niklas Lehtinen, joka oli M13-sarjassa 3 kilometrin kisassa viides. Todella tiukassa kisassa Niklas hävisi kärkeen vain 6,2 sekuntia. Pronssi jäi sekuntitaistossa vain 1,3 sekunnin päähän.

RaLun ja Rauman muut hiihtäjät: Nelli Mäenpää kymmenes ja Ida Mäenpää 17:s N15 4 km, Nuutti Ruusunen M12 3 km 16:s, Olga Kauko N12 3 km 17:s ja Aleksi Ahlfors M15 4 km 24:s.

Sunnuntaina hiihdetään Rantasalmella vapaan hiihtotavan kilpailut.