Kaksi mitalia RaLun hiihtäjille KLL:n SM-kisoista sunnuntaina

20.2.2022

Raumaa edustaneet Anni Rohila ja Niklas Lehtinen hiihtivät mitaleille Rantasalmella.

Rasti-Lukon hiihtäjät Anni Rohila ja Niklas Lehtinen nappasivat mitalit sunnuntaina vapaalla hiihtotavalla Koululiikuntaliiton SM-kisoissa Rantasalmella. Raumaa edustaneet Anni ja Niklas olivat sarjoissaan hopealla ja pronssilla.

Anni otti viikonlopun toisen hopeamitalinsa N13-sarjan 3 kilometrin matkalla. Hän hävisi voittaja Venla Mennalalle (Janakkala) 13,3 sekuntia. Samassa sarjassa RaLun ja Rauman Venla Ahtiainen oli 29:s.

Niklas hiihti pronssille M13-sarjan 3 kilometrillä. Sarja oli lauantain perinteisen kisan tavoin tasainen, mutta tällä kertaa Niklaksen hiihto riitti mitaliin. Hän jäi Joutsaa edustavalle voittajalle Aleksi Saarelalle 4,9 sekuntia.

Olga Kauko oli N12-sarjassa hienosti 3 km kymmenes ja Nuutti Ruusunen M12-sarjassa 17:s.