RaLu voitti haastehiihdon niukasti – palkinnot arvotaan tiistaina Puistohiihtojen yhteydessä

28.2.2022

Lähdepellolla oli lauantaina lämmin tunnelma.

Puistohiihdoissa haastatellaan Anni Rohilaa, joka voitti sunnuntaina Vasaloppetin nuorten kisassa Ungdomsvasanissa N13–14-sarjan.

Rasti-Lukko voitti niukasti lauantaina 26.2. järjestetyn haastehiihdon. Leikkimielisessä haastehiihdossa Rasti-Lukko keräsi seuran nimiin hiihtokilometrejä, ja seuraa vastaan hiihtivät kaikki muut raumalaiset.

Hiihtokilometrit kirjattiin 1929,49–1813,94, joten RaLu voitti muut vain hieman yli 100 kilometrin erolla. Haasteessa oli kaikkiaan peräti 189 osallistujaa, joista rastilukkolaisia 66 ja muita 123.

Haastehiihdon yhteydessä RaLu piti lauantaina makkara- ja mehukojua Lähdepellon urheilukeskuksessa. Sadat hiihtäjät pääsivät nauttimaan aurinkoisesta säästä ja erinomaisesta hiihtotunnelmasta!

Rasti-Lukko kiittää kaikkia kojulla käyneitä ja toivottaa kaikille suotuisia hiihtokelejä jatkossakin!

Haastehiihdossa jaetaan myös arvontapalkintoja kaikkien osallistuneiden kesken. Palkinnot arvotaan tiistaina Puistohiihtojen yhteydessä. Voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse. Puistohiihdot alkavat klo 18 Lähdepellolla.

Anni Rohila voitti Vasaloppetin nuorten kilpailun – paikalla Puistohiihdoissa

RaLun Anni Rohila voitti sunnuntaina 27.2. käydyn Vasaloppetin nuorten kilpailun Ungdomensvasan sarjassa N13–14.

9 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailu käytiin välillä Eldris–Mora. Annin voittoaika oli 23.37. Toiseksi sijoittunut ruotsalainen Sävedalens AIK:n hiihtäjä Hanna Strand hävisi 25 sekuntia. Svegs IK:n ruotsalainen Malva Nisen oli kolmas.

Anni on tiistaina paikalla Puistohiihdoissa haastateltavana ennen hiihtojen alkua. Tule paikalle kuuntelemaan Annin mietteitä!