Helena Mannervedelle kultaa SM-keskimatkalta, RaLun H80-miehet mestaruuteen SM-viestissä

12.9.2022

Helena Mannervesi voitti SM-keskimatkan D75-sarjassa lauantaina Hyvinkäällä. Kuva: Sami Friman

Viikonloppuna kilpailtiin SM-mitaleista Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa.

Viikonloppuna suunnistettiin SM-mitaleista keskimatkalla ja viestissä. Lauantaina kilpailtiin SM-keskimatka Hyvinkäällä ja sunnuntaina SM-viesti Hämeenlinnassa.

Keskimatkalla RaLun Helena Mannervesi otti mestaruuden D75-sarjassa. H16-sarjassa Justus Kallioniemi ylsi plaketeille seitsemännellä sijallaan.

SM-KESKIMATKAN TULOSPALVELU

Viestissä Suomen mestaruuden RaLulle toi H80-sarjan joukkue Stig Heerman, Pekka Nurmi ja Kalevi Eilu. D70-sarjassa kolmikko Raija Nurmi, Helena Mannervesi ja Margit Suomela ylsi pronssille. D18-sarjassa Eerika Lohtander, Anni Ahlfors ja Inka Kyllästinen suunnistivat seitsemänneksi.