Bussikuljetus Porvoo Jukolaan, ilmoittaudu mukaan nyt

18.5.2023


RaLu järjestää kaikille avoimen bussikuljetuksen Porvoo Jukolaan. Matkaan lähdetään lauantaina klo 8.00. Rauman linja-autoasemalta

Matkaan lähdetään Raumalta lauantaina 17.6. klo 8.00. Rauman linja-autoasemalta. Pyrkimyksenä on olla paikalla klo 12.30, mutta venla-aloittajien on syytä varautua reippaaseen valmistautumiseen paikanpäällä, jos ruuhkat yllättävät liikenteessä.

Paluumatkalle Raumalle lähdetään sunnuntaina 18.6., kun yhteislähdön jussit ovat pääseet pois maastosta. Jokaisen paluumatkalle tulijan tulee itse huolehtia, että saa tiedon koska bussi takaisin Raumalle lähtee ja mistä. Paras tiedonlähde on RaLun seurateltalla, joka sijaitsee paikalla U038. 

Bussi on 54-paikkainen, eli bussissa on edelleen tilaa, sitovat ilmoittautumiset mahdollimman pian! 

Ilmoittaudu

Ilmoittautuneet

 

Bussikuljetuksen (meno-paluu) alustava ja korkein mahdollinen hinta:

RaLun jäsenet 45€, muut 50€. 

Bussin lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, eli bussi maksetaan vasta jälkikäteen. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että ilmoittautuneita on sen verran, että aavistuksen verran hintoja saadaan laskettua.

Bussilla matkustaminen on helppoa! Bussilla pääsee aivan kisakeskuksen tuntumaan, joten tavaroiden kanssa ei tarvitse kulkea pitkää matkaa kuten henkilöautolla saapuvien ja paluumatkalla saa nukkua univelkoja pois vaikka koko matkan!

 

Alkuvuodesta keräsimme alustavaa kiinnostusta bussimatkaa kohtaan viestiosallistumisilmoittautumisen yhteydessä. Kysely oli alustava, eli ilmoittaudu nyt uudelleen jos ja kun haluat paikan bussiin!

 

Lisätiedot:

suunnistus@rastilukko.fi tai

Liisi Hentonen, 050-5475485 (arkisin vain klo 16 jälkeen)