Aikuisten suunnistuskurssi 2018

Opi alkeet, verestä muistojasi tai hanki rohkeutta suunnistustaitojen kehittämiseen!

 

Rasti-Lukko järjestää kesän 2018 aikana kauan toivotun aikuisten suunnistuskurssin.

Kelle kurssi on tarkoitettu:

Kuntosuunnistamaan haluaville, joiden lähtötaso on nolla tai vähäinen. Suunnistustaitojensa kehittymistä hamuaville, jotka haluavat edetä kuntorasteilla vaikeammille radoille tai vaikkapa Jukolan tai Venlojen viestiin

Miten tavoitteeseen päästään:

Rasti-Lukko tarjoaa yhteensä viisi harjoituskertaa: kolme alkukesällä ja kaksi loppukesällä. Välissä pidetään tauko, jonka aikana voi tutustua kuntorasteihin omatoimisesti.

Kuka kurssin pitää:

Päävastuussa on entinen kilpa- ja nykyinen kuntosuunnistaja Vesa-Ville Väänänen. Vessulla on omaa kokemusta suunnistuksesta noin 25 vuoden ajalta. Kokemusta on myös lasten ja aikuisten suunnistuskoulujen pitämisestä sekä suunnistusvalmentamisesta. Asiantuntevat Rasti-Lukon suunnistajat ja ohjaajat avustavat kuntorasteilla ja teoriatunneillakin tarvittaessa.

Harjoitusaikataulu:

Aloituspäivä on maanantai 7.5. Muut harjoituskerrat ovat keskiviikkoisin Länsi-Suomi -rastien yhteydessä. Kesätauon jälkeinen aikataulu on muokattavissa suunnistuskurssin osallistujien toiveiden mukaisesti. Länsi-Suomi -rastien yhteydessä pidettäviin harjoituksiin voidaan järjestää kimppakyytejä.

  • 7.5. klo 18 Perustyökalut, osa 1 + pieni maastoon tutustuminen Ooperin Juhlatalossa, Vanha Turuntie 56.
  • 16.5. klo 17.30 Perustyökalujen kertaus ja osa 2 + suunnistusharjoitus Länsi-Suomi -rastien yhteydessä. Sampaanala, opastus Hankkarintieltä.
  • 23.5. klo 17.30 Suunnistustaitojen vieminen käytäntöön Länsi-Suomi -rastien yhteydessä. Kallionikula, opastus Uotilan Vanhaltatieltä.
  • EKSTRA: Suunnistuskoulun pitäjän järjestämät Länsi-Suomi -rastit 27.6. Yrjöläntie, opastus Kourulantieltä. Mahdollisuus lisäopetukseen, kuulumistenvaihtoon, kokemusten kertaamiseen kesän kuntorasteilta.
  • 1.8. klo 17.30 (alustava) Kertaus ja suunnistustaitojen kehittäminen. Harjoitus Länsi-Suomi -rastien yhteydessä. Vasarainen, opastus Kodisjoentieltä.
  • 8.8. klo 17.30 (alustava) Suunnistussuorituksen kokonaisvaltainen osaaminen. Yksilökohtainen katsaus taitojen kehittymiseen ja evästys tulevaan. Haapasaaren louhos, opastus Haapasaarentieltä.

Hinta ja muu sisältö:

Suunnistuskurssin hinta on 60 euroa. Harjoitusten lisäksi hinta sisältää kolme kuntosuunnistuslipuketta (arvo 5 e/kpl). Hinta ei sisällä vakuutusta. Suunnistuskurssin osallistuja on omalla vastuullaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset 5.5. mennessä suunnistuskurssin vetäjälle Vesa-Ville Väänäselle sähköpostilla: vesavillev@gmail.com. Kerro lähtötasosi ja tavoitteesi. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse: 044-9888080.