Heinäkuun omatoimirastit 2023

 

Yleiset ohjeet

 

- Suunnistamaan voi mennä itselle sopivana aikana. Radat ovat käytettävissä 1.7.-31.7.2023. 

- Suunnistus tapahtuu omalla vastuulla.

- Rasteilla on rastilippu. Ei emit leimausta. Rasteilla on rastikoodit.

- Tarjolla on kaksi rataa. Rata A n. 6,5 km ja C n. 3 km. A-radalla karttojen mittakaava on 1:10 000 ja C:llä 1:7 500. Koska mitään ajanottoa, eikä tulospalvelua ole, voit oikaistakin, jos siltä tuntuu.

- Jos huomaat puutteita rasteissa ilmoita ystävällisesti puutteista ko. tapahtuman ratamestarille.

- Järjestäjä suosittelee matkapuhelimen mukaan ottamista metsään.

- Pysäköinnille ei ole varattuna mitään yhtenäistä paikkaa, joten huomioittehan muutkin tienkäyttäjät ja pysäköitte tien viereen siten, ettei siitä aiheudu haittaa muulle liikenteelle. Kirkkopolun (Hormantie) maalin kohdalla tien eteläpuolella on pieni "kenttä", johon voi jättää autonsa. 

Opaskartta

Kartan hankkiminen

 

- Karttojen myynti tapahtuu Rauman kaupungin palvelupiste Pyyrmannissa osoite Valtakatu 2A. Tarkista aukioloajat täältä. Karttoja myynnissä Pyyrmannissa perjantaina 30.6. alkaen.

- Rasti-Lukon jäsenet voivat tilata kartat jäsenhintaan oheisella lomakkeella. Karttatilaukset tulee tehdä tiistaihin 27.6. klo 21.00 mennessä. Tämän jälkeen karttoja saa ainoastaan Pyyrmannista, hinta 6€/kpl. Rasti-Lukon nuoret suunnistavat ilmaiseksi vain jos tilaavat kartat ylläolevalla lomakkeella määräaikaan mennessä.

 

Karttamaksu

 

- Karttamaksu 6€

- Rasti-Lukon jäsenet (yli 21-vuotiaat) 5€/kartta etukäteen ylläolevalla lomakkeella tilattuna. Maksu tulee suorittaa omatoimisesti heti tilauksen jälkeen. Maksuvaihtoehdot: RaLun tilille maksu, ePassi, Edenred tai Smartum. Ilmoittautumislomakkeelta löydät tilinumeron.

- Rasti-Lukon alle 21-vuotiaat jäsenet ilmaiseksi etukäteen ylläolevalla lomakkeella tilattuna.

 

- Huom! Vapaakortit, kuntosuunnistuslipukkeet tai muut maksulipukkeet eivät ole voimassa näissä tapahtumissa