Bussimatka Oravacuppiin ke 10.5.

Suunnistuskoulu tekee bussimatkan Oravacuppiin Harjavaltaan ke 10.5.2023.

Matka on tarkoitettu kaikille suunnistuskoululaisille, mutta vaatii erillisilmoittautumisen viimeistään sunnuntainta 7.5.2023 klo 16.00 mennessä kuljetuksen ja kisailmoittautumisten vuoksi.

ILMOITTAUDU SUNNUNTAINA 7.5. klo 16.00 MENNESSÄ täältä

Matkaan lähdetään keskiviikkona 10.5. klo 16.30 Prisman ja Citymarketin väliseltä parkkipaikalta Lyttylän Liikenteen bussilla.

Kilpailukeskus on Harjavallassa Pirkkalan koululla. Paikalle päästyämme tutustumme yhdessä kilpailukeskukseen, perustamme oman "leiripisteen" ja lähtöön lähdemme ohjatusti kilpailukeskuksesta. Kilpailussa ensimmäinen lähtö on klo 18.00, lähtöajat ovat nähtävissä viimeistään 9.5 internetissä www.vallansuunta.net 

Bussi lähtee takaisin Raumalle kun kaikki ovat tulleet pois maastosta ja ehtineet vaihtaa kuivat varusteet. Oman suorituksen jälkeen kokoonnutaan "leiripisteelle", jotta voimme yhdessä lähteä bussille, kun kaikki ovat tulleet pois maastosta.

Etukäteen kaikkien on hyvä tutustua kilpailuohjeisiin, jotka löytyvät www.vallansuunta.net (kun julkaistaan, 1.5. löytyi vasta kilpailukutsu) Sekin toki kannattaa käydä lukemassa.

Vaikka tapahtumasta puhutaan kilpailuna ja aikakin otetaan ihan jokaiselta, lähdemme tapahtumaan ennen kaikkea rennolla harjoittelumielellä. Tapahtumassa on sekä henkilökohtaiset että saattajasarjat, joten jokainen voi suunnistaa omalla vauhdillaan! Tarkoituksena on ennen kaikkea tutustua Oravacup -tapahtumaan ja kokea mukavaa yhteishenkeä! 

 

Matkaan kannattaa ottaa mukaan ainakin seuraavat asiat:

Suunnistusvarusteet; metsään sopiva varustus, emit (jos on) sekä kompassi (jos käyttää).

Vaihtovaatteet, jotta paluumatkalla ei tule kylmä (muista vaihtokengät!), sekä muutenkin sään mukainen varustus, koko ilta ollaan bussimatkoja lukuunottamatta ulkona.

Evästä ja juomaa (Suunnistuskoulun puolesta ei ole mukana mitään syötävää tai juotavaa mutta kilpailukeskuksessa on buffetti, jossa yleensä myydään lähinnä makeaa.) Muutaman kolikonkin voi siis ottaa niin halutessaan mukaan.

Roppa kaupalla reipasta retkimieltä!

 

Retki on suunnistuskoululaisille ja huoltajille ilmainen. Suunnistuskoululaisen mukana voi myös lähteä yksi huoltaja. Jotta kaikille riittää paikka bussissa toivomme, että perheistä, joissa on monta suunnistuskoululaista lähtee vain yksi huoltaja. Retkelle mukaan lähtee tietysti myös suunnistuskoulun ohjaajia, joten suunnistuskoululainen voi lähteä mukaan ilman huoltajaa, jos rohkeutta riittää. 

Retkelle voi osallistua myös omalla kuljetuksella, pyydämme tässäkin tapauksessa ilmoittautumaan määräaikaan mennessä samalla kaavakkeella, jotta kisailmoittautumiset saadaan kerättyä ja tiedetään kuinka monta suunnistuskoululaista on paikalle tulossa.

 

Sarjat (D= tytöt ja H= pojat, RR= rastireitti ja TR= tukireitti)

D8RR/H8RR (itsenäisen suunnistajan sarja, kun syntymävuosi on 2015 tai myöhemmin)

RR1 (saattajasarja kun suunnistajan syntymävuosi on 2015 tai myöhemmin)

D9RR/H9RR ( itsenäisen suunnistajan sarja, kun syntymävuosi on 2014)

RR1 (saattajasarja kun suunnistajan syntymävuosi on 2014)

D10RR/H10RR (itsenäisen suunnistajan sarja, kun syntymävuosi on 2013)

RR2 (saattajasarja kun suunnistajan syntymävuosi on 2013)

D11TR/H11TR (itsenäisen suunnistajan sarja, kun syntymävuosi on 2012)

TR (saattajasarja kun suunnistajan syntymävuosi on 2012)

D12/H12 (itsenäisen suunnistajan sarja, kun syntymävuosi on 2011)

R1 (saattajasarja kun suunnistajan syntymävuosi on 2011)

 

ILMOITTAUDU SUNNUNTAINA 7.5. klo 16.00 MENNESSÄ täältä

(MYÖS SIINÄ TAPAUKSESSA ETTÄ ET OSALLISTU YHTEISKULJETUKSEEN!)

 

Tarvittaessa lisätietoa saa suunnistuskoulun ohjaajilta!