pm-hiihdot 2017

Hyvä Satakunnan hiihtoväki!

 

Oli kunnia saada olla järjestämässä pm-kilpailuja teille. Lyhyestä järjestelyajasta huolimatta halusimme ottaa tämän haasteen vastaan. Asetimme kisoille tavoitteeksi, että saataisiin järjestettyä lapsille ja myös varttuneimmillekin hiihtäjille elämyksen, jossa kaikki hiihtäjät ovat sankareita. Uskon ja toivon, että tässä myös onnistuimme. 

Toivottavasti moni hiihtäjä sai lisää intoa harjoitteluun ja sitä kautta innostamaan myös uusia nuoria hiihdon pariin. Toivon myös huoltajille, valmentajille ja seuratoimijoille puhtia viedä rakasta lajiamme eteenpäin seuroissamme, sekä luoda hiihtäjille sellaiset olosuhteet ja puitteet, joissa voi saavuttaa uusia elämyksiä.

Kisojen onnistumisen mahdollistivat sitoutuneet toimihenkilöt, innostuneet toimitsijat, Lähdepellon työntekijät, lumitykin vahtijat, sekä kaikki mukana olleet tukijat. Kaikille heille valtavan suuret kiitokset!

Kiitokset myös kaikille kisoissa mukana olleille hiihtäjille ja huoltajille, ilman teitä ei näitä kisoja saataisi järjestää. Samalla toivotan teidät tervetulleeksi maaliskuun 18. päivä taas kisailemaan Raumalle Junior-/Seura- ja HS-cupin merkeissä.

Rauman Lähdepelto vaikenee, mutta vain hetkeksi.

 

Pekka Tiira

_______________________

Kilpailunjohtaja

+358 500 991 867

tiira.pekka@gmail.com