Kartat

Rasti-Lukko on valmistanut suunnistuskarttoja Rauman ympäristöstä lähes koko historiansa ajan. Alkuvuosien vähäisistä peruskarttatäydennyksistä nykypäivän tarkkoihin suunnistus- ja sprinttisuunnistuskarttoihin.

Ensimmäinen värillinen kartta oli 1971 valmistunut 3-värinen Pitkäjärvi. Käytännössä sekin oli vielä vain peruskartan suurennos (1:15 000). Keltaisia peltoja ja sinisiä vesi- ja suoalueita ja ojia lukuunottamatta muut symbolit olivat mustia peruskarttasymboleita. Ensimmäinen suunnistussymboleilla kuvattu 5-värinen kartta (Sampaanala-Monna 1:20 000) valmistui jo heti seuraavana vuonna.

Ensimmäinen suunnistuskarttaa varten tehdyllä pohja-aineistolla valmistettu kartta oli vuonna 1977 valmistunut Haapasaari-Kinno ja ensimmäinen 6-värinen suunnistuskartta Voiluoto vuodelta 1989. Vuonna 1994 valmistui seuran ensimmäinen tietokoneella piirretty digitaalimuotoinen suunnistuskartta Hevossuo.

Tällä hetkellä Rasti-Lukolla on kartoitettuna käyttökelpoista, nykyaikaista ja digitaalimuotoista suunnistuskarttaa Rauman alueelta yhteensä 132,65 km2, sekä sprinttisuunnistuskarttaa 7,3 km2.

Rasti-Lukon vuoden 2003 jälkeen valmistamat suunnistuskartat löytyvät Suunnistusliiton karttarekisteristä.

Käytössä olevat A4-karttarajaukset löytyvät linkin Google-kartasta.

Sprinttisuunnistuskartat löytyvät listan alapäästä omalta tasoltaan. Tasoja saa piiloon/näkyviin tason nimen vasemman pään "täpästä".