Kuntosuunnistus

Länsi-Suomi-rastit

 

Länsi-Suomi-rastit ovat Rasti-Lukon perinteinen keskiviikkoiltaisin järjestettävä kuntosuunnistustapahtuma. Kausi alkaa maalis-huhtikuun vaihteessa kestäen lokakuun alkuun asti.

Länsi-Suomi-rasteille voi osallistua kuka tahansa, suunnistusseuraan ei välttämättä tarvitse kuulua. Neljästä eri tasoisesta ja pituisesta radasta voit valita mieleisesi.  L-S -rasteille voit tulla tutustumaan lajiin, tapahtuman järjestäjät auttavat ja neuvovat tarvittaessa. Kannattaa kuitenkin jo ennakkoon tutustua ohjeisiin. Kuntorastit palvelevat myös aktiivisia kilpa- ja huippusuunnistajia harjoitustilanteina.

Suunnistusliitto on suunnitellut yhdessä OP-Pohjolan kanssa kuntosuunnistajalle suunnatun vakuutuksen. Vakuutus on vapaaehtoinen ja tarvitassa mahdollisuus täydentää omaa vakuutusturvaaa. Lisää tietoa vakuutuksesta liiton sivuilta. Vakuutusta hankittaessa Rasti-Lukon tapahtumien koodi on 172.

Suunnistus on kunnon ja järjen tasapainoiseen käyttöön perustuva seikkailu luonnossa, joka tarjoaa harrastajalleen haasteita ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Lajin perusteisiin voi tutustua mm. Suunnistusliiton harraste-sivuilta.

Suunnistuksessa fyysiset ominaisuudet eivät yksin ratkaise: eteneminen maastossa kohteesta toiseen tarjoaa upeita elämyksiä myös hitaammin liikkuville.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.